Биотрейд Кератолин фуут гел за мазоли и кокоши трън Биотрейд / Biotrade, 15ml

0 0 0 0 0

Биотрейд Кератолин фуут гел за мазоли и кокоши трън на марката Biotrade e подходящ за използване при образуване на мазоли и кокоши трън. Гел кремът Кератолин подпомага излющването на повърхностния слой на кожата, премахвайки мазолите, кокошия трън, или някои видове брадавици. Биотрейд Кератолин фуут гел е подходящ за ежедневна употреба, като действието му е подсилено. Няма съдържание на парабени. Предлага се в удобна опаковка от 15 мл.

biotrade-keratolin-food-gel-for-corns-and calluses

Състав:

  • Млечна киселина е Бета-хидрокси киселина, която ускорява процеса на олющване, ограничава развитието на бактерии и стимулира растежа на новите клетки;
  • Салицилова киселина е Бета – хидрокси киселина, стимулираща по-бързото излющване на кожата.

Начина на употреба:

Прилагайте всяка вечер, в продължение на поне 7-10 дни. След измиване и подсушаване на кожата, намажете засегнатия участък, (мазол, кокоши трън) с голямо количество от гела и покрийте с лепенка. На следващата сутрин измийте обилно с вода. След третия ден започнете да премахвате механично, (с пила или пемза) отделената кожа и след това нанесете от гела, като повтаряте процедурата до пълното възстановяване на кожата през следващите дни. Ако до 20 дни не настъпи подобрение, трябва да се консултирайте с дерматолог.

Не трябва да се използва върху възпалена или увредена кожа!

Продуктът не е подходящ за деца под 3 години!

В случай, че усетите парене, сърбеж или получите зачервяване, веднага спрете употребата на продукта. Ако оплакванията не отшумят до три дни, трябва да се консултирайте с дерматолог.

 Да се съхранява на сухо място, недостъпно от деца.

Опаковка: 15 ml

Производител: Биотрейд / Biotrade

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *