Биолектра Имун Директ / Biolectra Immun Direct Zink+Selen за защита на имунната система Хермес / Hermes 20 сашета

0 0 0 0 0

Биолектра Имун Директ / Biolectra Immun Direct  на Хермес / Hermes е специална хранителна добавка, обогатена със цинк, хистидин и селен, която ефективно стимулира имунната система. Биолектра Имун Директ има уникална формула за защита на имунитета през цялата година.

[SCM]actwin,0,0,0,0;

профлексон

Биолектра Имун Директ оказва бърза помощ при простудни заболявания и грип и се използва за повишаване на естествените защити на организма. Сашетата Биолектра са подходящи за хора, страдащи от алергии, предразположени към настинки и вирусни инфекции, имат слаба имунна система, както и за спортисти.

Микрогранулите на Биолектра Имун Директ се разтварят директно в устата, без да е нужна течност, тъй като са с приятен плодов вкус на портокал. Продуктът Биолектра се предлага в модерна опаковка, удобна за ползване в офиса, при пътувания или за ползване през свободното време. Осигурява лесен прием по всяко време, където и да се намирате.

Състав: Цинк 10mg, Хистидин 50mg, Селен 50mcg.

Цинкък активира имунната система, участва в почти всички жизнени процеси. Цинкът не само укрепва имунната система, но играе ролята при узряване на Т-клетките – лимвоцити, които унищожават опасните вируси и бактерии.

Селенът улеснява усвоямостта на цинка. Представлява мощен антиоксидант с противовъзпалително действие, особено при хора, страдащи от алергии.

Хистидинът е силен антиоксидант с противовъзпалително действие. Улеснява се резобцията на цинк. Най – важната полза от него е участието в образуване на белите и червени кръвни телца и предпазване от алергии.

Производител: Hermes Arzneimittel Gmbh

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *