Вземи нов глюкомер – Безплатно!

4 2 0 0 0

banner3

 

Аптеки „Дара“, стартират акция, която цели да улесни нашите клиенти, които трябва да си следят нивата на кръвната захар. От нашия дългогодишен опит с клиенти знаем проблемите, които имате и се опитахме да ги решим с тази кампания.

Ако Вашия глюкомер не функционира, 

Ако не можете да намерите консумативи за сегашния си глюкомер, 

Ако Ви се налага да вземете Вашия първи глюкомер, 

Ако си купите 100бр тест ленти, 

НИЕ ЩЕ ВИ ИЗПРАТИМ НОВ! БЕЗПЛАТНО!

 

Единствено трябва да ни изпратите стария си глюкомер, да ни изпратите рецепта за глюкомер от ендокринолог или да си закупите 100бр. тест ленти след като изберете какъв модел точно искате да получите!

Да, даваме Ви дори избор да изберете модела му!

Трябва да заплатите само доставката на стария Ви глюкомер до нас, обратната доставка на новия я поемаме ние.  Ако имате рецепта, може да ни я изпратите и на e-mail.

Ако имате някакъв въпрос може да се свържете с нас по телефона, е-mail или чата в сайта ни.

тел. 0878 88 00 17

e-mail: e_dara@abv.bg

 

Подбрали сме глюкомери, които се реинбурсират от НЗОК за да можем да Ви гарантираме, че минимум в следващите 5 години тези апарати и консумативи към тях ще са актуални и общодостъпни!

Глюкомери, от които може да избирате:

УЕЛИОН ЛУНА ДУО / WELLION LUNA DUO – измерва кръвна захар и холестерол
УЕЛИОН КАЛА КЛАСИК / WELLION CALLA CLASSIC
УЕЛИОН КАЛА МИНИ / WELLION CALLA MINI
УЕЛИОН КАЛА ЛАЙТ / WELLION CALLA LIGHT
АКУ-ЧЕК / ACCU-CHEK

Направете поръчка в сайта ни, като посочете в полето „Специални инструкции“, че ще ни изпратите стария си глюкомер както и начина, по който ще ни го изпратите.

ГАРАНТИРАМЕ ВИ, ЧЕ ПОРЪЧКАТА ВИ НЯМА ДА БЪДЕ ТАКСУВАНА, ЦЕНАТА НА ГЛЮКОМЕРА Е 0,00ЛВ, НЕЗАВИСИМИМО, ЧЕ ПРИ ПОРЪЧКА ЩЕ ВИ ИЗЛИЗА ЦЕНА НА ГЛЮКОМЕРА!

След като направите поръчката си, ние ще се свържем с Вас по телефона за потвърждение и ще уточним деня, в който ще получите новия си глюкомер. Обикновенно това става в рамките на 1-2 работни дни, според населето място и това колко често, то се обслужва от куриерска фирма Европът. Предлагаме Ви списък с населените места, които се обслужват от тях и графика на обслужване.

*Забележка: Ако населеното Ви място, го няма в списъка, ще трябва да заплатите доставката на новия си глюкомер. В такъв начин може да изберете с коя фирма да бъде извършена доставката – Европът, Спиди или Еконт.  

 

оментара за “Вземи нов глюкомер – Безплатно!

 • 04/16/2016 at 16:43
  Permalink

  Глюкомерът на дъщеря ми се повреди,той е ACCU-CHEK .Можете ли да ни го замените с нов УЕЛИОН ЛУНА ДУО / WELLION LUNA DUO ?
  Благодаря Ви!!!

  Reply
  • 04/25/2016 at 10:41
   Permalink

   Разбира се, свържете се със нас на телефон тел. 0878 88 00 17

   Reply
 • 07/31/2016 at 16:59
  Permalink

  Глюкомерът ми е стар.Марка Аку-чек.Как можа да получа нов глюкомер Аку-Чек срещу стар.В нашето градче имаме един офис на Еконт и един на Спиди.Телефон за връзка 0878 34 87 50.

  Reply
 • 08/23/2016 at 17:48
  Permalink

  Здравейте, аз имам стар глюкомер,как мога да го сменя за нов

  Reply
 • 09/14/2016 at 13:09
  Permalink

  Здравйте!
  Имам глюкомер OneTouchSelectMini. Но за него няма тест ленти. Има ли при Вас? Мога ли да го заменя с друг за който има тест ленти?
  Благодаря!

  Reply
 • 03/10/2017 at 14:59
  Permalink

  Здавеите искам да ви питам понеже рацепта се дава за гликомер само катоси на инсулин а ас несъм ако купя и лентите колко щеми струва

  Reply
 • 03/10/2017 at 15:05
  Permalink

  Здравеите искам да ви питам понеже рецепти се дава за гликомер само когато си на инсулин а ас несъм ако купя и лентите колко ще струва

  Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *