СИСТЕЙН ХИДРЕЙШЪН / Systane Hydration капки за очи x10 мл

0 0 0 0 0

СИСТЕЙН ХИДРЕЙШЪН / Systane Hydration капки за очи имат овлажняващо върху очите действие и представляват медицинско изделие за терапия на сухи очи. Сухите очи или т.нар. синдром на сухото око е очно заболяване, което се изразява в намалено сълзене и чувство за сухота и дискомфорт в зрителния орган.

systane-hydration-eye-drops

porychai-onlaine-sega

 

Основното предназначение на сълзите е да поддържат влагата в очната ябълка. Сълзите се състоят от три слоя със взаимно-допълващо се действие и нарушаването на баланса между тях води до влошаване на устойчивостта на слъзното покритие, ускорено изпаряване на сълзите, както и формиране на сухи петна в окото.

Капките СИСТЕЙН ХИДРЕЙШЪН регенерират увредените клетки на окото. За дълго време облекчават дразненето и паренето, също така възстановяват нарушения слъзен слой.

Формулата на Systane Hydration капки за очи се основава на два полимера – хидроксипропил гуар и хиалуронова киселина. Това позволява на капките да действат като „хидропревръзка“ – прилепвайки плътно към увредените клетки на епитела на очната роговица и задържайки вода там, където е необходима.

Капките за очи Systane Hydration осигуряват значително по-добра хидратация и лубрикация, за да постигнат по-дълготрайна защита. Овлажняващите капки за очи СИСТЕЙН ХИДРЕЙШЪН могат да се използват за лубрикиране на силиконови хидрогелни и меки контактни лещи.

Състав:

hydroxypropyl guar (хидроксипропил гуар), polyethylene glycol 400 (полиетилен гликол 400), aminomethylpropanol (аминометилпропанол), sorbitol (сорбитол).

Начин на употреба:

Използвайте капките за очи през деня и през нощта толкова пъти, колкото е необходимо.

Пазете от деца. Съхранявайте на сухо и прохладно място. Използвайте до 10 дена след отваряне на опаковката.

Опаковка: 10мл.

Производител:  Alcon Laboratories, Inc.Алкон Лаборатория

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *