Отслабването с шуслерови соли наистина се получава

4 2 1 1 1

otslabvane-shuslerovi-soli

Отслабването с шуслерови соли е много популярно и някои хора получават много добри резултати с него. Тъй като коренът на проблема при различните хора е различен, не може да се разчита на факта, че терапията също при всеки един добре ще се прецени. Тъй като  приемането на шуслерови соли не носи риски за организма, определено си струва веднъж да опитате отслабване с шуслерови соли. Особено ако вече човек се храни нискокалорийно, допълнително прави упражнения и въпреки това все още не се отразява загуба на тегло, често с отслабването с шуслерови соли можете да имате голям успех.

Как човек може да отслабне с шуслерови соли?

Мнението и опитът за „Отслабване с шуслерови соли“ при много хора са различни. Някои са постигнали много добри резултати с него, при други напротив   е довело до определено отстраняване на шлаки и по-добро самочувствие, но не и до значителна редукция на теглото. Едно нещо е сигурно:  Само този, който веднъж е пробвал отслабването с шуслерови соли може също да знае, дали методът за него става или по-скоро не. Често собственото тяло има недостиг от различни минерални соли, които спъват отслабването или в най-лошия случай дори могат да го предотвратят. При отслабването с шуслерови соли  тези недостатъци може  да се коригират и след това евентуално да се проведе една много успешна диета. В зависимост от собствените физически предпоставки при отслабването могат да бъдат от полза различни : шуслерова сол № 4 Kalium Chloratum, шуслерова сол № 9 Natrium Phosphoricum и шуслерова сол № 10 Natrium Sulfuricum. Всяка от тези соли има нейното собствено позитивно въздействие, което може да бъде много полезно за  един здраавословен режим. Така шуслерова сол № 4 намалява например наднорменото тегло чрез облекчаване на  вълчия глад и отвеждане на  отпадните вещества. Шуслерова сол № 9 помага при това да се намали свръхоксидацията и действа срещу целулит. И шуслеровата сол № 10 подпомага метаболизма на мазнините, помага срещу подпухналостта и засилва жаждата за вода. Освен това има „Шуслерова сол № 1 крем  Дара“, който укрепва съединителната тъкан и кожата. Кожата може по-добре да се напасне благодарение на крема и на отслабването към новата форма на тялото и по този начин да не образува грозни кожни гънки. Като допълнение може да се използва и „Шуслерова сол № 11 крем  Дара“, която укрепва функциите и забавя стареенето на кожата . Тези четири соли в комбинация увеличават възможността за една много успешна диета без нежелания йо-йо ефект.

Отслабване с шуслерови соли, но внимавайте за правилната дозировка

При отслабването трябва да се внимава разбира се за правилната дозировка на отслабването с шуслерови соли. Само ако се приемат всички соли съгласно инструкциите, то тогава и отслабването с шуслерови соли ще бъде успешно.Продължителността, на която може да разчита, за да има видим и траен резултат , е поне 2 месеца ежедневен прием  по 5 таблетки дневно от  всяка сол. Дозировката на която и да е сол се намира и в листовката, която следва по принцип винаги да се чете. Можете са се ориентирате и като използвате ТЕСТА за шуслерови соли на http://aptekadara.com или http://shuslerova-sol.com.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *